Welkom bij de muziek van Barend!

Barend Schipper heeft als componist een eigen persoonlijke muzikale taal ontwikkeld waarin hij klassieke muziek, jazz, wereldmuziek en natuurbewegingen 'samensmelt' tot één taal.

Met zijn muziek wil hij 'het diep ervaren van het hier en nu' delen en communiceren.

Hij heeft een oude directe creatie techniek herontwikkeld waarin een compositie tegelijkertijd ontstaat en wordt uitgevoerd wat de muziek emotionele vloeiendheid en aanwezigheid geeft. De klassieke componisten gebruikten deze techniek, die verloren is gegaan in de twintigste eeuw. Zijn creatieproces is gebaseerd op grondig vakmanschap, intense  emotionele visualisatie van het onderwerp, en een diepe verbinding met zijn onderbewuste, zijn hart en zijn ziel: de bron van alle creatie.

We heten u, als bezoeker van onze site van harte welkom. In de winkel kunt u muziek beluisteren en kopen als downloads.

Als u deze link aankliktkunt u lezen over de workshop die Barend Schipper geeft, samen met Egbert Brons bij adviesbureau Van Ede en Partners: "

Natuurlijk Leiderschap: evenwicht tussen zakelijkheid en zingeving

"In deze workshop gaan we heel specifiek aan de slag met het je laten ervaren van de werking van je creatieve en intuïtieve vermogen; je gevoelsmatige kant. We voorzien je van context en heel veel praktische oefeningen. Aan het eind van de dag weet je hoe je jouw verborgen capaciteiten succesvol kunt inzetten.."

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe muziek, en het laatste nieuws!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Prachtige, beeldende muziek, en goed gespeeld ook! Hartelijk dank!”

— Frans Brüggen, voormalig dirigent van het Orkest van de Achttiende Eeuw

Barend is een dichter in muziek!”

— Sara Rudner, choreograaf en danser, New York, winnaar van de Bessie Award, gewerkt met o.a. de Opera van Parijs en Mikhail Baryshnikov